Since asked how soon, The part of tank filled by Pipe A in 1 min = 1/20 The part of tank filled by Pipe B in 1 min = 1/30 The part of tank emptied by Pipe C in 1 min = 1/15 So totally in 3 minute (because open for 1 minute each)=1/20+1/30-1/15=1/60. so consider 55/60 can be filled in 3*55=165min,remaining part is 1/12. A can fill in 1 min is 1/20,so in 1min A can fill (1/12-1/20) so finally left is 1/30 so B can fill remaining 1/30 in 1 Minute So total time taken=(3*55+1+1)=167min. So within 167min it can fill the tank.

total no of ways is 8!. for finding even nos at last 4 digit s ways are 4! and that for odd is 4! so it can be done in 4*3*2*1*4*3*2*1/8*7*6*5*4*3*2*1 ie 4!*4!/8! =576/40320

According to the given condition a^2+b^2+c^2=170 ab+bc+ca=157 now we know that (a+b+c)^2 = a^2+b^2+c^2+2(ab+bc+ca) on taking values we get (a+b+c)^2 = 170+2(157) = 484 or a+b+c = 22

Ayodhya (About this sound listen (help·info); IAST Ayodhyā) is a city located near Faizabad in Uttar Pradesh, India. It is identified with the legendary city of Ayodhya, and as such, is believed to be the birthplace of Rama and setting of the epic Ramayana.

Let two numbers are a and b

so A/C to Qn

a^2 + b^2 = 164.......(i)

and LCM x HCF = a x b, So, a x b = 2x40.......(ii)

so, equation (i) can be written as

(a+b)^2-2ab = 164

=>(a+b)^2-2(2x40) = 164 from (ii)

=>(a+b)^2 = 164 + 160 =>324

=>(a+b) = 18.........(iii)

from (ii) and (iii)

a = 8

b = 10

A+4=F

I+4=N

E+4=J

Similarly

K+4=P

S+4=X

0+4=T

PXT (Ans)

1. 16000/2=8000 SI=PRT/100=8000*15*1/100=1200

2. 8000/2=4000 SI=4000*10*1/100=400

3. 4000 SI=4000*4*1/100=160

adding total interest=1200+400+160=1760

SI=PRT/100 1760=16000*R*1/100

Solving this R=11%

60*100=50*x ==> x=120(new cost)

20% is the profit. i.e., 20/100 = 0.2

E=F

X=Y

A=B

M=N

Similarly

T=U

E=F

S=T

T=U

Profit of 20% means he should sell the 12 clips for 72 Rs

so cost of one clips should br 72/12 i.e 6.

so for 60 Rs he should sell 10 clips

54= (sum+78)/matches+1 (2)

on solving the 2 equations we get matches=8

18t+20t=95

t=95/38

t=2.5 min

=7200-1200

=6000.

C.P=(100/100+PROFIT PERCENTAGE)*S.P

=(100/120)*6000

=5000.

The part of tank filled by Pipe A in 1 min = 1/20

The part of tank filled by Pipe B in 1 min = 1/30

The part of tank emptied by Pipe C in 1 min = 1/15

So totally in 3 minute (because open for 1 minute each)=1/20+1/30-1/15=1/60.

so consider 55/60 can be filled in 3*55=165min,remaining part is 1/12.

A can fill in 1 min is 1/20,so in 1min A can fill (1/12-1/20) so finally left is 1/30 so B can fill remaining 1/30 in 1 Minute

So total time taken=(3*55+1+1)=167min. So within 167min it can fill the tank.

722-282=50x

440=50x

x=440/50

x=8.8

Favorable case of selecting 2 odd digits is p(A) = 5C2 = 10

and sample case of arranging two odd digits is p(S) = 5*4 = 20

So,

Probability p(N) = p(A) / p(S) = 10 / 20 = 1/2 Answer

total no of ways is 8!.

for finding even nos at last 4 digit s ways are 4!

and that for odd is 4!

so it can be done in 4*3*2*1*4*3*2*1/8*7*6*5*4*3*2*1

ie 4!*4!/8! =576/40320

so Answer is 1/70

6/21=x/14

x=(14*6)/21=4

breadth=4cm

total =(4.2/0.5)*0.5 =42

K+1 -> L

on Cross

S -> L

K -> T

similarly

SK IL LF UL

TL JM MG VM

on Cross

LT MJ GM MV

Similarly

ST AT ED

TU BU FE

on Cross

UTUBEF = Ans

If CP of 1 bedsheet=x,

then CP of 15 bedsheet=15x

15000-5x=15x,

20x=15000,

x=750(Answer)

a^2+b^2+c^2=170

ab+bc+ca=157

now we know that (a+b+c)^2 = a^2+b^2+c^2+2(ab+bc+ca)

on taking values we get (a+b+c)^2 = 170+2(157) = 484

or a+b+c = 22

profit=33.33%=(100+33.33)=133.33

cp=(100*2400)/133.33

=1800.04 (cp for 2t-shirt)

so cp for 1t-shirt= 900